Děti a vy

Čerstvý vzduch je pro zdraví dětí to nejlepší, co jim můžeme dopřát

Čerstvý vzduch je pro zdraví dětí to nejlepší, co jim můžeme dopřát. Vezměme tedy děti ven na dětská hřiště, nebo jim takové hřiště vytvořme v soukromí vlastní zahrady.

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný pro děti i rodiče, není jednoduché

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný jak pro děti, tak i pro dospělé, není jednoduché. Je mnoho situací, při kterých se děti mohou začít nudit, být protivné, takže začnou zlobit, a výlet se tak mění v nepříjemnost, v horších případech v katastrofu, kdy hrozí nějaký ten úraz. Když se ale předem dobře připravíte, může vše dopadnout úplně jinak.

Houpačka je neodmyslitelnou součástí dětských hřišť a zahrad

Zahrada bez houpačky by snad ani nebyla tou správnou dětskou zahradou. Houpačky milují všechny děti napříč věkovým spektrem, dodává jim vzrušení z pohybu a zároveň na ně působí velice uklidňujícím způsobem. Je to tím, že houpání je jedním z prvních pohybů, se kterým se všichni setkáme již jako miminka v matčině náruči.

Cyklistice se můžete věnovat i s malými dětmi a výlety si užije celá rodina

Radost z pohybu na čerstvém vzduchu v přírodě, trocha sportování, zlepšení zdraví i kondice, poznávání nových míst, to vše s sebou přinášejí výlety na kole.

Jak naplánovat cyklovýlet a co si s sebou přibalit

Správce webu | 01.05.2019

0 komentář

Jak naplánovat cyklovýlet a co si s sebou přibalit

Nemůžete se dočkat, až na jaře opět usednete na kolo? Cyklistika je i ideální rodinný sport. Děti se mu mohou věnovat již od velmi útlého věku a výlet si tak užijete všichni společně.

Pohyb na čerstvém vzduchu je pro děti i nás to nejlepší...

Pohyb na čerstvém vzduchu je pro děti to nejlepší, co jim můžeme dopřát. Pozorovali jste někdy děti na hřišti, na zahradě nebo prostě jen tak venku při běžné procházce?

Co se děti učí na hřišti?

Správce webu | 01.05.2019

0 komentář

Co se děti učí na hřišti?

Pískoviště, houpačky, skluzavky, kolotoče či prolézačky patří neodmyslitelně do světa dětských her, ale jsou to zároveň nenahraditelné trenažéry zručnosti podporující fyzickou aktivitu.

Území ČR patří mezi země s nejhustší sítí turistického značení

Území České republiky patří mezi země s nejdokonalejší a nejhustší sítí turistického značení pro pěší turistiku - a navíc s úctyhodnou historickou tradicí. První české trasy byly vyznačeny Pohorskou jednotou Radhošť kolem roku 1884 a Klubem českých turistů roku 1889.

Jídelní zvyklosti našich dětí budujeme postupně od raného věku

Snídaně poskytuje tělu energii potřebnou pro nastartování do nového dne a pokrytí všech činností, jež nás čekají. Odborníci ji považují za nejdůležitější jídlo dne, které nepřekoná ani vydatný oběd nebo vyvážená večeře. Jídelní zvyklosti našich dětí budujeme postupně od raného věku, děti jsou tedy již při nástupu do školy naučené snídat či nesnídat.

Sluníčko a teplo již opatrně probudilo přírodu ze zimního spánku

Sluníčko a teplo začíná opatrně probouzet přírodu ze zimního spánku. Stromy začínají pučet a ukazovat nové listy a větvičky, tráva se zazelenala a na zahradě vykvetly první rostlinky.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑