Děti a vy

Dětský pokoj je svět sám pro sebe a pro děti jejich království

Dětský pokoj je svět sám pro sebe a pro děti představuje jejich vlastní království. Proto by měl být pohodlný, hravý a účelně zařízený.

Skoro každá maminka má pro své miminko připravený kočárek

Skoro každá maminka má pro své miminko připravený kočárek. I když spousta dnešních maminek tzv. „šátkuje“, patří kočárek stále k základní výbavě budoucích rodičů.

Sáňkování, bobování, lyžování, bruslení...tradiční zimní radovánky

K tradičním zimním radovánkám patří sáňkování, bobování, lyžování, bruslení… Vyrazte tedy v zimě s dětmi alespoň na malý kopeček, zasněžený svah nebo i sáňkařskou dráhu se povozit.

Kdy začít s výukou lyžování a jak si poradit s nastávajícími lyžaři?

Rádi lyžujete, máte doma malého caparta a líbí se vám představa společného lyžování? Kdy začít s výukou lyžování a jak si poradit s nastávajícími lyžaři?

Tajuplný svět vodních her se dětem otevírá při večerní koupeli

Tajuplný svět plný vodních her se pro děti otevírá při každé večerní koupeli. Děti si při hře ve vaně rozvíjejí své smysly, představivost, zvídavost a především motoriku.

Připravte si s námi v létě melounové osvěžení

Správce webu | 02.08.2017

0 komentář

Připravte si s námi v létě melounové osvěžení

Meloun bývá nesprávně považován za ovoce, přitom jde o druh plodové zeleniny. Slovo meloun pochází z řečtiny a znamená „velké jablko“. Meloun je doslova vitaminovou bombou.

Dudlání je pro miminko uklidňující

Správce webu | 13.07.2017

0 komentář

Dudlání je pro miminko uklidňující

Dudlání je pro miminko uklidňující a pro většinu maminek je přijatelné, že dítěti nechá dudlík přibližně do 1 roku. Některé tolerují dudlík na noc do vyššího věku.

Pro trénink jemné motoriky lze využít řadu aktivit z oblasti her...

Jemná motorika je zajišťována malými svalovými skupinami. Zahrnuje úchopové schopnosti ruky a prstů na ruce, které potřebujeme pro manipulaci s předměty a pro provádění řady činností.

Kreslení je nejvhodnější způsob, jak se může dítě vyjádřit

Kreslení je nejúžasnější a nejvhodnější způsob, jak se může dítě vyjádřit – je to takové malé grafické vyprávění, které může „malý malíř“ využít, aniž by musel otevřít pusu.

Legrace při plavání s dětmi v bazénu

Správce webu | 02.01.2017

0 komentář

Legrace při plavání s dětmi v bazénu

Chvíle strávené s dětmi jsou jedny z nejpříjemnějších a při plavání s vaším děťátkem si užijete spoustu legrace a mnoho neopakovatelných chvilek. Plavání pozitivně ovlivňuje motorický, citový i emoční vývoj dítěte.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑