Od 4 let

Opravdu poznáte dva stejné zvuky? Pexeso pro uši pro nejmenší

Zapojte se s dětmi od 4 let do nevšední zábavy, při níž dospělí nemají navrch. Pexeso pro uši se zvukovými kostkami cvičí sluchovou paměť, která má příznivý vliv na vývoj výslovnosti a pomáhá opakovat a učit se barvy. Pro starší děti (7-9 let) je určena těžší varianta s barevnou hrací deskou a kostkou navíc. Opravdu poznáte dva stejné zvuky?

Celý článek

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný pro děti i rodiče, není jednoduché

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný jak pro děti, tak i pro dospělé, není jednoduché. Je mnoho situací, při kterých se děti mohou začít nudit, být protivné, takže začnou zlobit, a výlet se tak mění v nepříjemnost, v horších případech v katastrofu, kdy hrozí nějaký ten úraz. Když se ale předem dobře připravíte, může vše dopadnout úplně jinak.

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty, mladším osmnácti let ji navíc předepisuje zákon a i dítě v cyklosedačce musí být vybaveno přilbou.

Cyklistice se můžete věnovat i s malými dětmi a výlety si užije celá rodina

Radost z pohybu na čerstvém vzduchu v přírodě, trocha sportování, zlepšení zdraví i kondice, poznávání nových míst, to vše s sebou přinášejí výlety na kole.

Co se děti učí na hřišti?

Správce webu | 01.05.2019

0 komentář

Co se děti učí na hřišti?

Pískoviště, houpačky, skluzavky, kolotoče či prolézačky patří neodmyslitelně do světa dětských her, ale jsou to zároveň nenahraditelné trenažéry zručnosti podporující fyzickou aktivitu.

Vzpomínáte, jak jednoduché je oblékání dítěte v létě?

Správce webu | 04.01.2019

0 komentář

Vzpomínáte, jak jednoduché je oblékání dítěte v létě?

Asi nejedna maminka v zimě vzpomíná, jak to bylo s dítětem v létě jednoduché. Rychlé oblékání, žádné doplňky ke ztracení – rukavice apod. Co ale pořídit dítěti, aby se v zimě cítilo jako v bavlnce?

Zahrady a zahrádky jsou pro děti ideálním místem pro hru

Správce webu | 07.04.2018

0 komentář

Zahrady a zahrádky jsou pro děti ideálním místem pro hru

Zahrady a zahrádky jsou pro děti ideálním místem. Mají zde prostor pro hru, zároveň jsou doma a rodiče je mají pod dohledem.

Kostky určí kombinaci barvy a tvaru a ty musíš najít správnou figurku

S postřehovými hry GRABOLO jsme vás již seznámili. Další variantou oblíbené hry v luxusní plechové krabičce je GRABOLO 3D, tentokrát s dřevěnými figurkami. Kostky určí kombinaci barvy a tvaru a ty musíš najít správnou figurku jako první.

Sestavte si sněhovou rolbu, bagr nebo vrtulník ze stavebnice Blok Ski

Staňte se správcem svého lyžařského střediska. Postavte si vše, co je k provozu a údržbě takového střediska potřeba. Upravujte sjezdovky se sněhovou rolbou, nakládejte sníh bagrem nebo přepravujte nadměrné náklady s pomocí vrtulníku.

Plyšové hračky nám často zůstávají z dětství až do dospělosti

Plyšové hračky nás často provázejí nejen celým dětstvím, ale zůstávají s námi i v dospělosti. Snad každé dítě má oblíbeného plyšáka a některé nejen jednoho, bez kterého neusne. Děti si k nim často vytvářejí citový vztah.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑