Od 5 let

Kreslením po předložce se děti rychle naučí správné tvary číslic

Kreslením po předložce se děti rychle naučí správné tvary číslic a současně zdokonalují svou manuální zručnost. Číslice si procvičují na 14 hracích tabulkách, na které je zapisují pomocí lehce stíratelného fixu, na jehož konci je mazací koncovka.

Celý článek

Psaní a mazání - PÍSMENKA jsou pro děti, které se učí číst a psát.

Vzdělávací hra, která děti kreslením po předloze naučí správné tvary písmen. Na podložce se nachází obrázek, což velmi napomáhá i při výuce čtení. Současně zdokonaluje manuální zručnost a správné držení pera. Texty lze opakovaně psát a mazat.

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný pro děti i rodiče, není jednoduché

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný jak pro děti, tak i pro dospělé, není jednoduché. Je mnoho situací, při kterých se děti mohou začít nudit, být protivné, takže začnou zlobit, a výlet se tak mění v nepříjemnost, v horších případech v katastrofu, kdy hrozí nějaký ten úraz. Když se ale předem dobře připravíte, může vše dopadnout úplně jinak.

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty, mladším osmnácti let ji navíc předepisuje zákon a i dítě v cyklosedačce musí být vybaveno přilbou.

Cyklistice se můžete věnovat i s malými dětmi a výlety si užije celá rodina

Radost z pohybu na čerstvém vzduchu v přírodě, trocha sportování, zlepšení zdraví i kondice, poznávání nových míst, to vše s sebou přinášejí výlety na kole.

Co se děti učí na hřišti?

Správce webu | 01.05.2019

0 komentář

Co se děti učí na hřišti?

Pískoviště, houpačky, skluzavky, kolotoče či prolézačky patří neodmyslitelně do světa dětských her, ale jsou to zároveň nenahraditelné trenažéry zručnosti podporující fyzickou aktivitu.

KOCKATOO hra plná zvuků a humoru

Správce webu | 02.03.2019

0 komentář

KOCKATOO hra plná zvuků a humoru

Hra plná zvuků a humoru. Představivost, soustředění, rychlé reakce, taktika a salvy smíchu. Víš, jak „dělá“ králík? Umíš předvést praskající popcorn? Zapoj fantazii, nebraň se nápadům a všichni se skvěle pobavíte. Budeš-li navíc nejrychlejší, můžeš i vyhrát! Tohle je opravdu hra pro každého, protože napodobit zvuky a hlasy zvládnou všichni!

Urči správně oba chybějící symboly, sbírej body a buď nejrychlejší

Který symbol na kartě schází? Urči správně oba chybějící symboly, sbírej body, buď nejrychlejší! Pokřikem „KEETOO“ zastrašíš své soupeře, mají posledních pár sekund…Cílem hry je co nejrychleji najít dva chybějící symboly na kartě a získat tak co nejvíce bodů.

Vzpomínáte, jak jednoduché je oblékání dítěte v létě?

Správce webu | 04.01.2019

0 komentář

Vzpomínáte, jak jednoduché je oblékání dítěte v létě?

Asi nejedna maminka v zimě vzpomíná, jak to bylo s dítětem v létě jednoduché. Rychlé oblékání, žádné doplňky ke ztracení – rukavice apod. Co ale pořídit dítěti, aby se v zimě cítilo jako v bavlnce?

QUBOLO kombinuje Tetris s trochou pokeru a přináší skvělou zábavu

Pamatujete si z mládí na hru Tetris? Z Qubolo pytlíku totiž vysypete dřevěné kostičky ve tvarech tetrisových kostiček, ze kterých budujete svoji věž. Se soupeřem si na své stavby ale nevidíte. Každý ze stavitelů určí svému soupeři dílek, se kterým musí v příštím kole stavět.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑