Od 5 let

Hračky jsou pro dítě součástí dětství a jsou důležité pro správný rozvoj

Hračky jsou pro každé dítě nedílnou součástí dětství a jsou velmi důležité pro správný rozvoj, a to v každém vývojovém stupni. Podporují smysly, rozvíjejí fantazii, citový vývoj, jsou pro ně zdrojem zábavy i učení.

Vybíráte pro vaši ratolest odrážedlo? Radíme, jak vybrat to nejlepší

Dětské odrážedlo je velmi dobrou pomůckou pro zvládnutí několika základních dovedností. Dítě se snadno naučí držet rovnováhu, kterou si jízdou na odrážedle osvojuje zcela intuitivně, naučí se zatáčet, odhadovat vzdálenost a brzdit.

Dostatek čerstvého vzduchu je pro zdraví člověka nepostradatelný

Dostatek čerstvého vzduchu je pro zdraví člověka nepostradatelný. Nedostatek čerstvého vzduchu může vést nejen u dospělých ale i u dětí k bolestem hlavy a únavě.

Kreativní sady TOTUM rozvíjí jemnou motoriku, vytrvalost a kreativitu

Nabídka kreativních sad TOTUM je široká, takže si určitě vybere každý. Sady rozvíjí jemnou motoriku, vytrvalost, kreativitu - a to vše za velmi rozumnou cenu. Nespornou výhodou je, že sady obsahují kreslený návod, který snadno pochopí i dítě, které ještě neumí číst. Barevný postup krok za krokem je vyobrazen přímo na obalu. Balení obsahuje úplně vše, co je k výrobě potřeba, takže stačí zasednout, otevřít krabičku a tvořit a tvořit.

Na co si dát pozor při vybírání a při jízdě na dětském odrážedle?

Dětské odrážedlo je nejoblíbenější a nejzábavnější hračka pro malé i větší děti. Větší děti jej nerady opouštějí a jezdí na něm i v době, kdy už umí jezdit na kole. Pro děti od jednoho roku je odrážedlo úžasná zkušenost a první druh pohybu, který připomíná sport.

Vaše dítko slaví narozeniny, chcete mu připravit den, na který se nezapomíná?

Vaše dítko slaví narozeniny a vy mu chcete připravit den, na který se nezapomíná? Chce to vše promyslet a naplánovat tak, aby byly děti spokojené, zabavené a oslava se jim líbila.

Dlouhé a časté sledování televize může ublížit vašemu dítěti

Podle odborníků by děti do dvou let neměly televizi sledovat vůbec a starší děti maximálně dvě hodiny denně. Pokud dítě ale sleduje televizi více hodin, může to způsobovat potíže s vyjadřováním, opoždění nebo zdeformování společenského cítění.

Dětem se dostávají do rukou hračky, které mohou poškozovat jejich zdraví

Přestože o nebezpečnosti ftalátů se už ví několik let a všichni znají zdravotní rizika, která s sebou přinášejí, na českém trhu se výrobky s jejich překročeným množstvím objevují stále.

Jedna z nejoblíbenějších činností všech dětí je hraní

Správce webu | 29.07.2013

0 komentář

Jedna z nejoblíbenějších činností všech dětí je hraní

Jedna z nejoblíbenějších činností všech dětí je hraní. Hra je zásadní pro jejich rozvoj, a to jak po stránce emocionálního, fyzického, sociálního, tak i psychického vývoje. Dítě hraním poznává svět okolo sebe a také samo sebe.

Hračky do vody jsou pomůckou při podpoře motorického rozvoje dětí

Radovánky s hračkami ve vodě patří k těm nejoblíbenějším kratochvílím téměř každého dítěte. Hračky do vody jsou skvělou pomůckou při podpoře motorického rozvoje dětí. Pohyb ve vodě je totiž mnohem obtížnější než po souši, a tak všechny tyto hračky motivují k rozvoji dovednosti chůze, lezení, trénují rovnováhu a vedou k posilování svalstva celého těla.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑