Od 6 let

Prvňáček bude muset kromě domácích úkolů také pravidelně číst i psát

Prázdniny skončily a děti se vrátily do škol. Některé z nich jdou úplně poprvé. Pro každé dítě je nástup do první třídy velkou změnou, se kterou se musí určitou dobu vyrovnávat.

Celý článek

Máš pouhých 5 sekund a ostatní hráči napjatě čekají, až to zkazíš!

Tři různé příchutě pudinku jistě zvládneš vyjmenovat. Ale dokážeš to i pod časovým tlakem? Máš pouhých 5 sekund a ostatní hráči napjatě čekají, až to zkazíš!

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný pro děti i rodiče, není jednoduché

Naplánovat výlet tak, aby byl zábavný jak pro děti, tak i pro dospělé, není jednoduché. Je mnoho situací, při kterých se děti mohou začít nudit, být protivné, takže začnou zlobit, a výlet se tak mění v nepříjemnost, v horších případech v katastrofu, kdy hrozí nějaký ten úraz. Když se ale předem dobře připravíte, může vše dopadnout úplně jinak.

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty, mladším osmnácti let ji navíc předepisuje zákon a i dítě v cyklosedačce musí být vybaveno přilbou.

Cyklistice se můžete věnovat i s malými dětmi a výlety si užije celá rodina

Radost z pohybu na čerstvém vzduchu v přírodě, trocha sportování, zlepšení zdraví i kondice, poznávání nových míst, to vše s sebou přinášejí výlety na kole.

Co se děti učí na hřišti?

Správce webu | 01.05.2019

0 komentář

Co se děti učí na hřišti?

Pískoviště, houpačky, skluzavky, kolotoče či prolézačky patří neodmyslitelně do světa dětských her, ale jsou to zároveň nenahraditelné trenažéry zručnosti podporující fyzickou aktivitu.

Puzzle mapa učí děti rozpoznávat místa v ČR a v Evropě

Správce webu | 15.01.2019

0 komentář

Puzzle mapa učí děti rozpoznávat místa v ČR a v Evropě

Chcete, aby se vaše děti naučily i něco nového za pomoci puzzle? Zkuste puzzle Castorland, která děti učí rozpoznávat místa v České republice a Evropě pomocí hezky malovaných obrázků. Děti si tak zábavnou formou mohou osvojit zeměpisné znalosti. Dílky jsou vyrobeny z kvalitního a tvrdého materiálu.

Vzpomínáte, jak jednoduché je oblékání dítěte v létě?

Správce webu | 04.01.2019

0 komentář

Vzpomínáte, jak jednoduché je oblékání dítěte v létě?

Asi nejedna maminka v zimě vzpomíná, jak to bylo s dítětem v létě jednoduché. Rychlé oblékání, žádné doplňky ke ztracení – rukavice apod. Co ale pořídit dítěti, aby se v zimě cítilo jako v bavlnce?

Házejte kostkou a žeňte svého biatlonistu vpřed...

Správce webu | 18.12.2018

0 komentář

Házejte kostkou a žeňte svého biatlonistu vpřed...

Házejte kostkou a žeňte svého biatlonistu vpřed po tratích Světového poháru v Novém Městě na Moravě. Zdolávejte kopce, sjíždějte svahy, nechte se vyhecovat od trenéra a nedarujte ani políčko ostatním závodníkům. Vyzkoušejte si sprint, stíhačku nebo štafetu.

Zkuste i do učení vnést hravost, děti si pak budou vše lépe pamatovat

Děti se rodí s touhou učit se, poznávat a objevovat svět. Žádné dítě vás neodmítne, když si s ním budete chtít hrát, protože při hře si nejlépe uvědomí, co ho baví a co ne.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑