Děti a vy

Než se vydáte na cesty, popřemýšlejte o dopravním prostředku

Léto je tu a s ním i doba dovolených. Než se vydáte na cesty, je třeba popřemýšlet nejen o tom, kam to bude, ale zamyslet se i nad dopravním prostředkem a délkou cesty.

Není nic krásnějšího, než dovolená strávená s dětmi u moře

Není nic krásnějšího, než dovolená strávená s dětmi u moře. Jenže aby byla bezchybná, je třeba dobře zvážit destinaci, volbu dopravního prostředku, a to vše s ohledem na věk dítěte.

Zkuste pár našich tipů na letní osvěžení, nemáte-li po ruce bazén

Bazény, bazénky, brouzdaliště, rybníky, to vše je perfektním osvěžením v parných dnech. Jak se ale osvěžit, nemáte-li možnost dostat se k vodě? Zkuste pár našich tipů.

Pár pravidel, kterých byste se vy i vaše ratolesti měli držet při koupání

Děti milují koupání, je to jedna z nejčastějších aktivit v letních měsících. Někdo z nás se vydá k rybníku, k přehradě, na koupaliště, jiný na zahradu k vlastnímu bazénu.

Voda je pro děti přirozeným prostředím, v němž se cítí skvěle

Léto přímo vybízí k vodním radovánkám. Voda je pro děti přirozeným prostředím, v němž se cítí skvěle. Pobyt ve vodě navozuje psychickou pohodu a hyperaktivním dětem umožňuje vybít nahromaděnou energii. Plavání je jedním z nejpřirozenějších druhů tělesného pohybu a má jednoznačně pozitivní vliv na celý organismus. Plaváním tak dítě získá pevné základy do následujících let.

Připravte si zmrzlinové dezerty dle své chuti s PULL POPS.

Správce webu | 19.06.2018

0 komentář

Připravte si zmrzlinové dezerty dle své chuti s PULL POPS.

Máte rádi zmrzlinu? Připravte si zmrzlinové dezerty dle své chuti s PULL POPS. Zmrzlinu si můžete vytvořit ze svého oblíbeného ovoce, mléčného výrobku a šťávy.

Vyrobte si s dětmi domácí zmrzlinu podle jednoduchých receptů

Chcete mít kvalitní zmrzlinu a nanuky podle své vlastní chuti? Vyrobte si ji sami. Recepty jsou rychlé a jednoduché, takže můžete zapojit do přípravy i vaše dítka.

Pravidelné sportování má pozitivní vliv na život a psychiku

Pravidelné sportování má pozitivní vliv na život a psychiku. Při fyzické zátěži se odbourává stresový hormon a vylučují se endorfiny, které tělu přinášejí příjemné pocity. Po fyzické námaze dojde k následnému pocitu uvolnění svalových skupin.

Zkuste naše recepty na zdravé pomazánky

Správce webu | 20.04.2018

0 komentář

Zkuste naše recepty na zdravé pomazánky

Vypěstovaly si vaše děti zeleninu na vlastním záhonku a vy teď přemýšlíte, co s ní? Zkuste naše recepty na zdravé pomazánky, které budou chutnat každému dítku - vždyť jsou přeci z jejich vypěstovaných plodů! 

Jak zapojit děti do domácích prací II

Správce webu | 02.04.2018

0 komentář

Jak zapojit děti do domácích prací II

Zadávejte domácí práce s ohledem na věk dítěte, na jeho schopnosti, školní i mimoškolní povinnosti. Není dobrý nápad osvobodit dítě od prací s tím, že „toho má hodně“. Ale na druhou stranu mu musí zbýt alespoň chvilka volna.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑