Děti a vy

Udělejte z pečení vánočního cukroví zábavu nejen pro vaše děti

Vůně vanilky, čerstvého vánočního cukroví, zamoučený stůl a uždibování syrového těsta patří také tradičně k Vánocům, které se blíží. A tak je nejvyšší čas na přípravy a pečení cukroví. Udělejte z pečení vánočního cukroví zábavu pro vaše děti a jedinečnou vzpomínku, která jim zůstane v paměti celý život.

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se peče vánoční cukroví?

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se peče vánoční cukroví a kde se tato tradice vzala? Možná vás překvapí, že historie cukroví sahá až k dávným pohanským tradicím, až do 16. století.

Nejvyšší čas napsat dopis Ježíškovi

Správce webu | 17.11.2019

0 komentář

Nejvyšší čas napsat dopis Ježíškovi

Už jste s dětmi přemýšleli nad dárky pod stromeček? Mají už seznam, nebo jsou jejich přání zatím nevyřčená? Štědrý den se nezadržitelně blíží, a tak je nejvyšší čas napsat si o dárečky. Vyrobte s dětmi dopis Ježíškovi společně.

Jak uspat nejmenší

Správce webu | 12.11.2019

0 komentář

Jak uspat nejmenší

Přijeli jste z porodnice a očekáváte, že vaše dítko bude spát až 17 hodin denně, jak se většinou píše? Ale ouha, vaše miminko si plete půlnoc a poledne a vy jste ráda za každou minutu, kterou dítě spí?

Jak uklidnit dítě

Správce webu | 30.09.2019

0 komentář

Jak uklidnit dítě

Dostalo vaše dítě záchvat pláče či řevu? Nejdřív ze všeho se pokuste jej uklidnit, protože ječící a vztekající se potomek nevnímá ani slovo z toho, co mu říkáte. Až se zklidní, teprve potom má cenu mu něco vysvětlovat.

Jak na dětské vztekání

14.09.2019

0 komentář

Jak na dětské vztekání

Malé děti neumí pracovat se svými emocemi, takže často končí vypjaté situace záchvatem hněvu. Sice jsou malé, ale už jsou inteligentní a rozumí, co se kolem nich děje. Dítě, které se nevzteká, neexistuje.

Když venku prší

Správce webu | 23.07.2019

0 komentář

Když venku prší

Když se řekne léto, prázdniny, dovolená, každý z nás si jistě představí sluníčko, teplo, bazén… Co si ale počít, když se nebe zatáhne a z oblohy se řinou proudy vody? Jak se tedy zabavit?

Co dělat, když jsou děti na prázdninách

Správce webu | 10.07.2019

0 komentář

Co dělat, když jsou děti na prázdninách

Naplánovali jste s dětmi, kde a jak budou prázdniny trávit? Některé jsou na prázdninách u babičky a dědy, u známých a kamarádů, a jiné na táborech.

Učíme děti plavat

05.07.2019

0 komentář

Učíme děti plavat

Děti vodu milují – cákání se v bazénku, přelévání ve vodním mlýnku, stříkání z vodní pistolky, nekonečné padání při lžičce, která spadla do kafíčka. Letos nás opět čeká léto u vody, a tak je čas na seznámení ratolesti s prvními samostatnými tempy pod i nad hladinou.

Hraní na písku patří mezi nejoblíbenější dětskou zábavu

Dopřejte svým dětem zábavu na čerstvém vzduchu. Hraní na písku patří mezi nejoblíbenější dětskou zábavu, při hře s pískem můžou naplno využít svou fantazii, staví různé bábovky, budují hrady a hloubí tunely.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑