Děti a vy

Adventní věnec

Správce webu | 27.11.2020

0 komentář

Adventní věnec

V neděli 29. listopadu nás čeká začátek adventu a s ním i zapálení první svíčky na adventním věnci, který nechybí na téměř žádném stole, ať už koupený či vlastnoručně vyrobený.

Vánoční rozvrh

Správce webu | 08.11.2020

0 komentář

Vánoční rozvrh

Říkáte si, že jsou Vánoce daleko a je moc brzy řešit dárky, dekorace a cukroví? Jenže čas letí jako splašený a Vánoce tu budou dřív, než byste čekali.

Jak včas zasáhnout, aby si děti neodnesly zlozvyky do dospělosti

Dloubání se v nose, kousání nehtů, cucání palce, srkání polévky i skákání dospělým do řeči…Zkuste naše tipy, jak včas zasáhnout, aby si dítě zlozvyk neodneslo s sebou do dospělosti.

Zlozvyky obvykle k dětem patří a často se jimi dítě pokouší něco vyjádřit.

Dloubání se v nose, kousání nehtů, cucání palce, srkání polévky i skákání dospělým do řeči… Čím že jsme to tentokrát začali? 

Jak zapojit děti do domácích prací I.

Správce webu | 25.02.2020

0 komentář

Jak zapojit děti do domácích prací I.

Děti bychom už odmalička měli zvykat na to, že doma mají také povinnosti. Při vykonávání domácích činností si děti uvědomí, jakou námahu je třeba na ně vynaložit, proč je třeba je udělat, a navíc v nich tato činnost podporuje vytrvalost, trpělivost, odpovědnost a vědomí povinnosti.

Není to nic chvályhodného, ale u dětí je lhaní úplně normální

Přistihli jste své dítko při lži a cítili jste se zklamaně, překvapeně či rozčíleně? Lámete si právě hlavu s tím, co si s malým lhářem počít? Zkusili jste to už po dobrém i po zlém a stále nic nepomáhá? 

Maminko, tatínku, přečti mi pohádku. Ozývá se u vás každý večer před spaním tato věta?

Maminko, tatínku, přečti mi pohádku. Ozývá se u vás každý večer před spaním tato věta? Děti pohádky milují. Ve světě fantazie se totiž cítí jako doma, protože jim dává prostor pro sny a představivost.

Desková hra je taková, ve které je průběh hry realizován na herním plánu

Hrajte s dětmi pravidelně deskové hry a nejen děti, ale i vy si zlepšíte paměť, zrychlíte úsudek, nabudíte se k plnější soustředěnosti i kreativitě.

Komunikace je velmi důležitá pro každého z nás

Správce webu | 12.02.2020

0 komentář

Komunikace je velmi důležitá pro každého z nás

Komunikace hraje v životě každého jedince důležitou roli. Jedná se o sdělování informací, názorů, myšlenek a pocitů mezi lidmi. Komunikace je tedy velmi důležitá pro každého z nás.

Čtení je pro děti velmi důležité

Správce webu | 08.02.2020

0 komentář

Čtení je pro děti velmi důležité

Knížky rozvíjejí řadu dovedností a jsou zdrojem vědomostí. Díky knihám se děti učí, poznávají nové věci, cestují do světů vlastní fantazie, objevují neznámé a přicházejí na to, jak s ostatními lidmi lépe sdílet své myšlenky a pocity.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑