Zdraví

Tipy na svačinu pro školáky, které zvládnete společnými silami

Jídelníček dítěte má být pestrý a neměla by v něm chybět žádná z živin. Příprava zdravé svačiny nemusí být časově ani finančně moc náročná a vy budete mít přehled o tom, co vaše dítě jí.

Celý článek

Svačina je důležitá pro každého školáka ale nesmí zastupovat snídani

Školák, který nesvačí a mnohdy ani nesnídá, bývá nesoustředěný, má zhoršenou schopnost vnímání výkladu a může si tak přímo zhoršit školní prospěch. Za vším pak stojí dopolední hladovění.

Pobyt venku je pro dítě velmi potřebný i v zimním období

Správce webu | 07.01.2021

0 komentář

Pobyt venku je pro dítě velmi potřebný i v zimním období

Když venku padá déšť se sněhem, mrzne nebo fouká, maminkám se do nevlídného počasí příliš nechce, dítě ale čerstvý vzduch potřebuje, a to v létě i v zimě.

Koulovačka, sáňkování - přizpůsobte oblečení v zimě pro malého prcka

Vypravujete-li dítě v zimě ven, ať už je sníh nebo jen mokro, počítejte s nějakou tou koulovačkou, stavěním sněhuláka, sáňkováním nebo i pádem. Tomu musíte přizpůsobit i oblečení malého prcka.

Zvažujete, že byste vyrazili na zimní dovolenou i s dětmi?

Správce webu | 06.01.2020

0 komentář

Zvažujete, že byste vyrazili na zimní dovolenou i s dětmi?

Milujete hory? Nedovedete si zimu představit bez dobrého lyžování? Zvažujete-li, že byste vyrazili na zimní dovolenou i s novým přírůstkem do rodiny, vězte, že je to dobré rozhodnutí.

Zima v suchu, teple a pohodlí

Správce webu | 05.01.2020

0 komentář

Zima v suchu, teple a pohodlí

Řada maminek si vybavuje ze svého dětství, jak zmáčené běhaly a hrály si ve sněhu. To dnes vzhledem k široké nabídce outdoorového oblečení pro děti naštěstí již není nutné. Dopřejte svým potomkům radost ze zimního pohybu v suchu, teple a pohodlí.

Čerstvý vzduch je pro zdraví dětí to nejlepší, co jim můžeme dopřát

Čerstvý vzduch je pro zdraví dětí to nejlepší, co jim můžeme dopřát. Vezměme tedy děti ven na dětská hřiště, nebo jim takové hřiště vytvořme v soukromí vlastní zahrady.

Houpačka je neodmyslitelnou součástí dětských hřišť a zahrad

Zahrada bez houpačky by snad ani nebyla tou správnou dětskou zahradou. Houpačky milují všechny děti napříč věkovým spektrem, dodává jim vzrušení z pohybu a zároveň na ně působí velice uklidňujícím způsobem. Je to tím, že houpání je jedním z prvních pohybů, se kterým se všichni setkáme již jako miminka v matčině náruči.

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty

Cyklistická přilba by měla být nedílnou součástí výbavy každého cyklisty, mladším osmnácti let ji navíc předepisuje zákon a i dítě v cyklosedačce musí být vybaveno přilbou.

Cyklistice se můžete věnovat i s malými dětmi a výlety si užije celá rodina

Radost z pohybu na čerstvém vzduchu v přírodě, trocha sportování, zlepšení zdraví i kondice, poznávání nových míst, to vše s sebou přinášejí výlety na kole.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑