Zajímavosti

Připravte si zmrzlinové dezerty dle své chuti s PULL POPS.

Správce webu | 19.06.2018

0 komentář

Připravte si zmrzlinové dezerty dle své chuti s PULL POPS.

Máte rádi zmrzlinu? Připravte si zmrzlinové dezerty dle své chuti s PULL POPS. Zmrzlinu si můžete vytvořit ze svého oblíbeného ovoce, mléčného výrobku a šťávy.

Vyrobte si s dětmi domácí zmrzlinu podle jednoduchých receptů

Chcete mít kvalitní zmrzlinu a nanuky podle své vlastní chuti? Vyrobte si ji sami. Recepty jsou rychlé a jednoduché, takže můžete zapojit do přípravy i vaše dítka.

Zkuste naše recepty na zdravé pomazánky

Správce webu | 20.04.2018

0 komentář

Zkuste naše recepty na zdravé pomazánky

Vypěstovaly si vaše děti zeleninu na vlastním záhonku a vy teď přemýšlíte, co s ní? Zkuste naše recepty na zdravé pomazánky, které budou chutnat každému dítku - vždyť jsou přeci z jejich vypěstovaných plodů! 

MDŽ - den připomínající mezinárodní solidaritu žen za rovnoprávnost

Oslavovat tento den znamená podporovat a souhlasit s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v zaměstnání, politice, vzdělání, rodině a ve veřejném životě vůbec.

Až se vydáte na výpravu do tichého lesa, víte jaká můžete potkat zvířátka?

Až se vydáte na výpravu do tichého zimního lesa, vezměte si s sebou nejen dobrý atlas, pokud bude sníh, který vám může pomoci při rozpoznání stop zvířat ve sněhu, ale také nějaké pamlsky pro zvířátka. Lesní zvěř uvítá jablka, hrušky, mrkev, brambory, řepu i pečivo, kaštany nejvíce chutnají divokým prasatům.

Smysl Vánoc spočíval především ve vzájemné úctě, lásce a přátelství

Smysl Vánoc spočíval především ve vzájemné úctě, lásce a přátelství. Byl dobou, kdy se scházela celá rodina pohromadě u svátečně prostřeného stolu. Hospodyně od rána připravovaly štědrovečerní pokrmy. Všichni se od rána postili, aby viděli zlaté prasátko, a když vyšla první hvězdička na obloze, která měla ukončit půst, zapálila se svíčka a celá rodina usedla ke slavnostní večeři.

Stavebnice obohacuje dětský svět a pro vývoj dítěte jsou velmi důležité

Máte doma malého stavitele, který miluje stavebnice jakéhokoliv druhu? V tom případě je výběr hračky jasný. Stavebnice jsou pro vývoj dítěte velmi důležité.

Lena dětem nabízí různorodý výběr hraček a slaví 20 let

Mateřskou společností je německá rodinná firma s dlouholetou tradicí, která byla založena již v roce 1928 v Jablonci, v bývalém Československu.

Je to neuvěřitelné: Krteček se dožívá již 60 let!

Správce webu | 28.10.2017

0 komentář

Je to neuvěřitelné: Krteček se dožívá již 60 let!

Kdo by neznal Krtečka – roztomilého animovaného hrdinu z kreslených pohádek. Je to neuvěřitelné, ale tento pohádkový hrdina se dožívá již 60 let!

Připravte si s námi v létě melounové osvěžení

Správce webu | 02.08.2017

0 komentář

Připravte si s námi v létě melounové osvěžení

Meloun bývá nesprávně považován za ovoce, přitom jde o druh plodové zeleniny. Slovo meloun pochází z řečtiny a znamená „velké jablko“. Meloun je doslova vitaminovou bombou.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑