Zajímavosti

Jídelní zvyklosti našich dětí budujeme postupně od raného věku

Snídaně poskytuje tělu energii potřebnou pro nastartování do nového dne a pokrytí všech činností, jež nás čekají. Odborníci ji považují za nejdůležitější jídlo dne, které nepřekoná ani vydatný oběd nebo vyvážená večeře. Jídelní zvyklosti našich dětí budujeme postupně od raného věku, děti jsou tedy již při nástupu do školy naučené snídat či nesnídat.

Veďte děti k hudbě

Správce webu | 12.02.2019

0 komentář

Veďte děti k hudbě

Hudba ovlivňuje naše chování, postoje, emoce… - a pomáhá nám je lépe zvládat. Známé jsou také relaxační a léčivé účinky hudby. Sami zřejmě dokážete odhadnout, co ve vás probouzí relaxační hudba, rock, metal či melancholická píseň… 

Stavění puzzle se může účastnit celá rodina

Správce webu | 15.01.2019

0 komentář

Stavění puzzle se může účastnit celá rodina

Skládání puzzle se dá označit jako tvůrčí činnost, která rozvíjí logické myšlení. Z jednotlivých dílků, které do sebe musí přesně zapadat, složíte požadovaný tvar či obrazec.

Strach ze tmy

Správce webu | 15.11.2018

0 komentář

Strach ze tmy

V určitém období dítěte přichází strach ze tmy. Je to jev většinou běžný a přechodný. Tmy se bojí takřka každé dítě, některé méně, jiné téměř panicky. Souvisí to většinou s tím, že si děti začnou uvědomovat vlastní smrtelnost a tma pak pro ně dostává nový rozměr.

Premiéra pohádky „Když draka bolí hlava“ se blíží. 25. 10. 2018 v kině

Zajímá Vás, kdy draci tančí hip hop, jak se slaví vánoce v dračí jeskyni, jakou kouzelnou moc má sto let nemytý dračí zub a hlavně proč draka bolí hlava? Pak stačí jen otevřít knížku nebo zajít se svými dětmi do kina…

Česko-slovenská filmová pohádka ''Když draka bolí hlava''

Správce webu | 22.10.2018

0 komentář

Česko-slovenská filmová pohádka ''Když draka bolí hlava''

Barborka s Tomíkem tráví prázdniny u babičky a dědy v kovárně pod Dračí skálou, kde ze všech sil pracuje i netradiční pomocník, dvouhlavý dráček Čmoudík.

Vzpomínáte na své oblíbené hračky, které nás i naše sourozence provázely celé dětství?

Vzpomínáte na své oblíbené hračky, které nás i naše sourozence provázely celé dětství? Nyní je s nostalgií bereme do ruky a vybaví se nám spousta vzpomínek na dětství. Výběr nebyl velký, a tak nebylo výjimkou, že všichni kluci měli totéž auto Tatra a holky stejné panenky.

Užijte si léto s báječnými domácími limonádami, které vás příjemně osvěží

Horké letní dny přímo vyžadují zvýšený pitný režim. I když by většinu měla tvořit čistá voda, klidně si můžete léto užít i s báječnými domácími limonádami, které vás příjemně osvěží.

Barvy na obličej a tělo PaintGlow

Správce webu | 15.07.2018

0 komentář

Barvy na obličej a tělo PaintGlow

Chystáte se na dětskou party, narozeniny či jinou letní akci a chcete se vyladit k dokonalosti? Zkuste barvy, tužky a třpytky na obličej a tělo PaintGlow.

Zkuste naše tipy na hry, které děti zabaví a cesta vám při nich uteče.

„Kdy už tam budem?“ Tak tuhle otázku známe snad každý. Chcete-li se jí vyhnout, zkuste naše tipy na hry, které děti zabaví a cesta vám při nich uteče.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑