Zajímavosti

Zapomínáme na krásu tradiční českých Vánoc

Správce webu | 16.12.2019

0 komentář

Zapomínáme na krásu tradiční českých Vánoc

Vzájemná úcta, láska, přátelství, ozdoby, dárky a dobré jídlo jsou symboly vánočních svátků po celém světě. Z jejich současné podoby se ale pomalu vytrácejí tradiční české Vánoce. Zapomínáme, jak to mohlo být kdysi krásné, a už si neužíváme tu dokonalou sváteční atmosféru.

Bílá barva neodmyslitelně k Vánocům patří

Správce webu | 14.12.2019

0 komentář

Bílá barva neodmyslitelně k Vánocům patří

Zima je především o sněhu, čarokrásných vločkách a stromech zasypaných sněhovou nadílkou. Bílá barva neodmyslitelně k Vánocům patří a představuje hlavně mír, čistotu, nevinnost a dokonalost. I když je pravda, že v posledních letech nám ji příroda v podobě bílého sněhu příliš nedopřála.

Nevíte si rady, která hračka je pro dítě ta nejlepší?

Správce webu | 13.12.2019

0 komentář

Nevíte si rady, která hračka je pro dítě ta nejlepší?

Vybíráte vánoční dárek pro vaši ratolest, vnouče, synovce nebo dítko známých? Nevíte si rady, která hračka by pro něj byla ta nejlepší a hlavně mu udělala radost? 

Nejdůležitější je prožít svátky v pohodě a pokusit se nestresovat

Vánoce bývají jedním z nekrásnějších období v roce, ale pro mnohé z nás znamenají také stres z výběru dárků, úklidu či pečení vánočního cukroví. Nejdůležitější je prožít svátky v pohodě a pokusit se nestresovat. Vánoce jsou přeci pro nás a především pro naše děti velikou událostí, a proto si čas strávený s nejbližšími opravdu užívejme.

Auta, autíčka, autodráhy

Správce webu | 11.12.2019

0 komentář

Auta, autíčka, autodráhy

Autíčka všech velikostí a typů jsou bezpochyby nejoblíbenější klučičí hračkou. Pokud máte doma kluka, nejspíše se letošní Ježíšek neobejde bez policejního, nákladního, závodního… – zkrátka nějakého auta, které má kolečka a dá se s ním jezdit

Kolik hraček je tak akorát na Vánoce?

Správce webu | 10.12.2019

0 komentář

Kolik hraček je tak akorát na Vánoce?

Blíží se Vánoce, svátky klidu, míru a pokoje. Těšíme se na ně snad všichni, ale nejvíce naše děti. Nezapomínejme ovšem, že se těší nejenom na dárečky, které najdou na Štědrý večer pod stromečkem, ale že také s námi prožívají atmosféru adventu a radostného očekávání.

Já bych si od Ježíška tak přál zvířátko...

Správce webu | 09.12.2019

0 komentář

Já bych si od Ježíška tak přál zvířátko...

Blíží se Vánoce a vy čím dál častěji slýcháte: „Já bych si od Ježíška tak přál zvířátko!“ Než však Ježíšek štěňátko, koťátko či jiného živého mazlíčka pod stromeček nadělí, měl by o vhodnosti dárku hodně popřemýšlet.

Balíme vánoční dárky

Správce webu | 08.12.2019

0 komentář

Balíme vánoční dárky

Chcete, aby vánoční dárek zaujal nejen svým obsahem, ale také obalem? Stačí pár jednoduchých triků, některé z nich zvládnou i děti - a vaše dárky budou ozdobou každého stromečku.

První Vánoce s miminkem

Správce webu | 06.12.2019

0 komentář

První Vánoce s miminkem

První Vánoce, které tráví rodičovský pár s miminkem, mají jedinečnou atmosféru a čerstvým rodičům se do paměti zapíší na dlouhé roky. Mnozí tatínkové a maminky jsou však trochu bezradní, jak mají vše zorganizovat, aby to pro děťátko bylo co nejlepší. Často je napadá, co vlastně těm nejmenším Vánoce dají.

Mikuláš, anděl a čert dnes večer obcházejí rodiny a obdarovávají děti

Mikuláš, anděl a čert dnes večer opět obcházejí rodiny. Mikuláš jako důstojný dobrý stařec s košíkem dárků, strašidelný čert na řetěze a anděl v andělsky krásné dívčí podobě. Hodné děti tradičně obdarují sladkostmi, zlobivé uhlím a bramborami.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑