Zima

Nejdůležitější je prožít svátky v pohodě a pokusit se nestresovat

Vánoce bývají jedním z nekrásnějších období v roce, ale pro mnohé z nás znamenají také stres z výběru dárků, úklidu či pečení vánočního cukroví. Nejdůležitější je prožít svátky v pohodě a pokusit se nestresovat. Vánoce jsou přeci pro nás a především pro naše děti velikou událostí, a proto si čas strávený s nejbližšími opravdu užívejme.

Kolik hraček je tak akorát na Vánoce?

Správce webu | 10.12.2019

0 komentář

Kolik hraček je tak akorát na Vánoce?

Blíží se Vánoce, svátky klidu, míru a pokoje. Těšíme se na ně snad všichni, ale nejvíce naše děti. Nezapomínejme ovšem, že se těší nejenom na dárečky, které najdou na Štědrý večer pod stromečkem, ale že také s námi prožívají atmosféru adventu a radostného očekávání.

Já bych si od Ježíška tak přál zvířátko...

Správce webu | 09.12.2019

0 komentář

Já bych si od Ježíška tak přál zvířátko...

Blíží se Vánoce a vy čím dál častěji slýcháte: „Já bych si od Ježíška tak přál zvířátko!“ Než však Ježíšek štěňátko, koťátko či jiného živého mazlíčka pod stromeček nadělí, měl by o vhodnosti dárku hodně popřemýšlet.

Balíme vánoční dárky

Správce webu | 08.12.2019

0 komentář

Balíme vánoční dárky

Chcete, aby vánoční dárek zaujal nejen svým obsahem, ale také obalem? Stačí pár jednoduchých triků, některé z nich zvládnou i děti - a vaše dárky budou ozdobou každého stromečku.

První Vánoce s miminkem

Správce webu | 06.12.2019

0 komentář

První Vánoce s miminkem

První Vánoce, které tráví rodičovský pár s miminkem, mají jedinečnou atmosféru a čerstvým rodičům se do paměti zapíší na dlouhé roky. Mnozí tatínkové a maminky jsou však trochu bezradní, jak mají vše zorganizovat, aby to pro děťátko bylo co nejlepší. Často je napadá, co vlastně těm nejmenším Vánoce dají.

Vánoční výzdoba dotváří pocit útulnosti a pohody

Správce webu | 01.12.2019

0 komentář

Vánoční výzdoba dotváří pocit útulnosti a pohody

Adventní období je krásnou přípravou na slavení. Děti se můžou spolu s vámi den co den těšit na Štědrý večer. Zapojte je do příprav a nechte je také nasávat tu atmosféru a dopřejte jim nahlédnout do toho, co příprava Vánoc obnáší.

Předvánoční tvoření - vytvořte si s námi vánoční dekorace

Vánoce klepou na dveře. Udělejte si chvíli čas na své děti a připravte s nimi originální ručně vyrobené vánoční ozdoby a dekorace, kterými si můžete ozdobit nejen stromeček.

Pár jednoduchých receptů na vánoční cukroví, které zvládnete s dětmi

Vánoce se pomalu blíží a s nimi i čas pečení cukroví. Připravili jsme pro vás několik jednoduchých receptů, které zvládnete s dětmi. Pro vaše společné pečení vybírejte kvalitní suroviny, aktivně se zajímejte o potraviny a čtěte etikety u těch, které nakupujete.

Udělejte z pečení vánočního cukroví zábavu nejen pro vaše děti

Vůně vanilky, čerstvého vánočního cukroví, zamoučený stůl a uždibování syrového těsta patří také tradičně k Vánocům, které se blíží. A tak je nejvyšší čas na přípravy a pečení cukroví. Udělejte z pečení vánočního cukroví zábavu pro vaše děti a jedinečnou vzpomínku, která jim zůstane v paměti celý život.

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se peče vánoční cukroví?

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se peče vánoční cukroví a kde se tato tradice vzala? Možná vás překvapí, že historie cukroví sahá až k dávným pohanským tradicím, až do 16. století.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑