Pro nejmenší

Mravenečkův tablet s básničkou Polámal se mraveneček

Správce webu | 06.10.2020

0 komentář

Mravenečkův tablet s básničkou Polámal se mraveneček

Dotykový tablet, se kterým se děti naučí barvy, říkanky o zvířátkách z louky a poslechnou si známou básničku Polámal se mraveneček. Tablet rozvíjí u dětí slovní zásobu, představivost a logické myšlení. Zdokonaluje jemnou motoriku, rozvíjí zrak a sluch aktivním zapojením do hry.

Celý článek

Látkové mluvící panenky Ema a Tomáš

Správce webu | 04.10.2020

0 komentář

Látkové mluvící panenky Ema a Tomáš

Látkové panenky o rozměru 40 cm jsou krásně měkké, jemné, vhodné pro všechny věkové kategorie a výborně se hodí na každodenní hraní. Kluci i holčičky se s nimi mohou mazlit, povídat, zazpívat si a naučit se básničky.

První Vánoce s miminkem

Správce webu | 06.12.2019

0 komentář

První Vánoce s miminkem

První Vánoce, které tráví rodičovský pár s miminkem, mají jedinečnou atmosféru a čerstvým rodičům se do paměti zapíší na dlouhé roky. Mnozí tatínkové a maminky jsou však trochu bezradní, jak mají vše zorganizovat, aby to pro děťátko bylo co nejlepší. Často je napadá, co vlastně těm nejmenším Vánoce dají.

Medvídek Vojtík po stisknutí symbolů vypráví české pohádky

Plyšáci nás často provázejí nejen celým dětstvím, ale zůstávají s námi i v dospělosti. Bývají ideálním dárkem, kterým se skoro vždy zavděčíte - a takovým skvělým dárkem se může stát i plyšový Medvídek Vojtík.

Po stisknutí symbolu vypráví Medvídek Tedík 14 dětských říkanek

Snad všechny děti milují plyšové hračky a často si k nim vytvářejí citový vztah. Jistě všichni známe dětskou postýlku v obležení plyšových kamarádů, že se tam vaše dítko sotva mezi ně vejde, ale bez nich prostě neusne.

FUNNY WHEELS 2v1 s tichými pneumatikami, které nekloužou

Správce webu | 20.11.2019

0 komentář

FUNNY WHEELS 2v1 s tichými pneumatikami, které nekloužou

A jedééém! FUNNY WHEELS je originální české odrážedlo, které dokáže růst s vaším dítětem.Vzhledem k tomu, že můžete vyměnit dvě zadní kola za jedno a nastavit jeho výšku, nemusíte kupovat každý rok nové odstrkovadlo.

Jak uspat nejmenší

Správce webu | 12.11.2019

0 komentář

Jak uspat nejmenší

Přijeli jste z porodnice a očekáváte, že vaše dítko bude spát až 17 hodin denně, jak se většinou píše? Ale ouha, vaše miminko si plete půlnoc a poledne a vy jste ráda za každou minutu, kterou dítě spí?

Sovička promítá noční oblohu, hraje ukolébavky a bílý šum

Když se miminko narodí, je pro něj tolik věcí zcela nových! V bříšku je neustále obklopeno zvuky, jako je proudění krve, tlukot srdce maminky, zvuky ze zažívacího traktu.

Desková puzzle jsou perfektním spojením pohádek a stavění puzzle

Desková puzzle Moje první pohádky jsou perfektním spojením pohádek a stavění puzzle, které děti milují. Pod sestaveným obrázkem s motivem jedné tradiční české pohádky ji najdete psanou. Můžete tak dětem předčítat pohádku před spaním a nemusíte se obávat, že byste něco spletli. Některé z nich totiž chtějí děti slyšet opakovaně a hlídají, jestli je každé slovo řečeno přesně tak, jak má být. A ti větší si mohou pohádku přečíst již sami a následně si sestavit puzzle.

Pyramida z kroužků a tvarů bude za chvilku poskládaná

Správce webu | 30.04.2019

0 komentář

Pyramida z kroužků a tvarů bude za chvilku poskládaná

Kvalitní dřevěné hračky, se kterými se děti učí rozeznávat velikosti, tvary a barvy. Rozvíjejí si tím jemnou motoriku a logické myšlení.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑