Pro nejmenší

Pokud děti vhodí tvarované dílky do správných okének, autíčko se radostí rozbliká

Chcete své malé ratolesti zabavit a zároveň je něčemu naučit? Mluvící autíčko je plné veselých melodií, zvukových efektů a písniček, které rozšíří slovní zásobu a jistě rozzáří všechny dětské oči.

Úžasný kamarád, který umí počítat míčky, když mu je vhazujete do pusy

Úžasný kamarád, který si s dětmi bude povídat. Umí počítat míčky, když mu je děti vhazují do pusy. Vaše ratolesti naučí poznávat hudební nástroje a zábavnou formou počítat do tří.

Hračky firmy Chemoplast jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu

Hračky pro nejmenší jsou nejsložitější skupinou hraček, která musí splňovat nejpřísnější bezpečnostní kritéria a současně zaujmout a bavit. Proto bychom výběru hraček měli věnovat dostatek času a pozornosti.

Řada Moje první zvířátka učí děti poznávat tradiční česká zvířátka

Hračky z řady Moje první zvířátka naučí děti poznávat tradiční česká zvířátka a jejich mláďátka. Dřevěné hračky s veselými barevnými motivy jsou skvělou pomůckou pro učení i hru. Můžete stavět, skládat, hrát si a zároveň učit děti zábavnější formou.

Kostky puzzle WADER pro skvělé cvičení manuálních dovedností

Série určená nejmladším dětem, se kterou zažijí spoustu zábavy. Vzhledem ke svému rozměru jsou jednotlivé kostičky ideální do dětské ručičky, jednoduše se spojují, a děti si tak mohou snadno poskládat krásné výtvory.

Hrajte si s dítkem od prvního dne, je to pro něho důležitá činnost

Hraní je pro děti velmi důležitá činnost. Hrajte si s ním od prvního dne. Podpoříte tím jeho vývoj.

Chcete, aby bylo děťátko kreativní? Pořiďte mu hrací deku!

Máte doma malého špunta, který ještě neumí chodit, ani lézt? Chcete mu ale pořídit hračky, které využije a které budou rozvíjet jeho kreativitu a zvídavost už od nejútlejšího věku? Nejlepší věc, kterou můžete pořídit, je takzvaná hrací deka pro miminka. Jakou můžete svému děťátku vybrat a proč? S tím vám teď poradíme.

Míček se kutálí na různé strany, odrazí se od překážky a hraje melodie

Díky unikátní technologii se zabudovaným pohybovým čidlem je míček, i bez přičinění dítěte, téměř neustále v pohybu. Před dítětem se sám kutálí na různé strany, odrazí se i od překážky, k tomu hraje známé melodie anebo zazpívá dvě písničky.

Děti se učí poznávat tradiční česká zvířátka a jejich mláďátka

Jedinečná řada klasických i moderních hraček pro nejmenší. Děti se učí poznávat tradiční česká zvířátka a jejich mláďata.

Čtení dětem pomáhá posilovat vztah a pouto mezi rodičem a dítětem.

Čtení je pro děti nesmírně důležitou činností. Pomáhá posilovat vzájemný vztah a pouto mezi rodičem a dítětem. Podporuje empatii, rozvíjí verbální schopnosti a dětskou fantazii.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑