Tipy na hračky

Mluvící hadrové panenky by neměly chybět v pokojíčku žádné malé slečny

Téměř každou holčičku potěší dárek v podobě panenky, se kterou si bude povídat, mazlit se s ní a starat se o ní, jako se maminky starají o své děti. Neexistuje snad holčičí pokojíček, ve kterém by panenka chyběla.

Budeš chytřejší než moudrá sova? Která řeka je v Čechách nejdelší?

Prověř si své vědomosti zábavnou formou. Budeš chytřejší než moudrá sova? Která řeka je v Čechách nejdelší? Jaké zvíře je nejrychlejší? Kdy Kolumbus objevil Ameriku? 

KOCKATOO hra plná zvuků a humoru

Správce webu | 02.03.2019

0 komentář

KOCKATOO hra plná zvuků a humoru

Hra plná zvuků a humoru. Představivost, soustředění, rychlé reakce, taktika a salvy smíchu. Víš, jak „dělá“ králík? Umíš předvést praskající popcorn? Zapoj fantazii, nebraň se nápadům a všichni se skvěle pobavíte. Budeš-li navíc nejrychlejší, můžeš i vyhrát! Tohle je opravdu hra pro každého, protože napodobit zvuky a hlasy zvládnou všichni!

Urči správně oba chybějící symboly, sbírej body a buď nejrychlejší

Který symbol na kartě schází? Urči správně oba chybějící symboly, sbírej body, buď nejrychlejší! Pokřikem „KEETOO“ zastrašíš své soupeře, mají posledních pár sekund…Cílem hry je co nejrychleji najít dva chybějící symboly na kartě a získat tak co nejvíce bodů.

Legrace na lednici. Počítej, čti nebo zanech vzkaz.

Správce webu | 08.02.2019

0 komentář

Legrace na lednici. Počítej, čti nebo zanech vzkaz.

Vítá vás svět kouzelných magnetických písmenek a číslic, se kterými si děti mohou hrát a zároveň se učit. Magnetická písmenka a číslice Alexander se dají připevnit na lednici, pračku, myčku, školní tabuli nebo jakýkoliv jiný kovový povrch - dokonce i radiátor topení.

Parádní zábava na houpačkách od českého výrobce Chemoplast

S vyššími teplotami začínáme trávit více času venku, a hlavně děti, ty už se nemohou dočkat, až vyběhnou ven. V tuto chvíli určitě přijdou vhod houpačky na zahradě i ty na dětských hřištích.

Pojďme se podívat na nejznámější deskové hry blíže

Správce webu | 01.02.2019

0 komentář

Pojďme se podívat na nejznámější deskové hry blíže

Šachy - desková hra pro dva hráče. Moderní forma vznikla v 15. století v jižní Evropě úpravou perské šachové hry. V Evropě je známá už nejméně od 6. století. V dnešní době je soutěžní podoba hry zároveň považována i za odvětví sportu a od druhé poloviny 20. století si je můžete zahrát i na počítači.

Cry Babies roní opravdové slzy, stačí zmáčknout bříško

Správce webu | 18.01.2019

0 komentář

Cry Babies roní opravdové slzy, stačí zmáčknout bříško

Krásné miminko ze světa mini panenek Cry Babies Magic Tears potěší každou holčičku. Panenka roní opravdové slzy, stačí zmáčknout bříško.

Puzzle mapa učí děti rozpoznávat místa v ČR a v Evropě

Správce webu | 15.01.2019

0 komentář

Puzzle mapa učí děti rozpoznávat místa v ČR a v Evropě

Chcete, aby se vaše děti naučily i něco nového za pomoci puzzle? Zkuste puzzle Castorland, která děti učí rozpoznávat místa v České republice a Evropě pomocí hezky malovaných obrázků. Děti si tak zábavnou formou mohou osvojit zeměpisné znalosti. Dílky jsou vyrobeny z kvalitního a tvrdého materiálu.

Házejte kostkou a žeňte svého biatlonistu vpřed...

Správce webu | 18.12.2018

0 komentář

Házejte kostkou a žeňte svého biatlonistu vpřed...

Házejte kostkou a žeňte svého biatlonistu vpřed po tratích Světového poháru v Novém Městě na Moravě. Zdolávejte kopce, sjíždějte svahy, nechte se vyhecovat od trenéra a nedarujte ani políčko ostatním závodníkům. Vyzkoušejte si sprint, stíhačku nebo štafetu.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑