Tipy na hračky

Máš pouhých 5 sekund a ostatní hráči napjatě čekají, až to zkazíš!

Tři různé příchutě pudinku jistě zvládneš vyjmenovat. Ale dokážeš to i pod časovým tlakem? Máš pouhých 5 sekund a ostatní hráči napjatě čekají, až to zkazíš!

Dopřejte dětem skvělou zábavu a vybavte je auty z řady Truxx od firmy Lena

Dopřejte dětem skvělou zábavu a vybavte je auty z řady Truxx od firmy Lena. Auta jsou vyrobena z kvalitního plastu s velmi pevnou stavbou, která se hodí pro hraní na písek i doma v pokojíčku.

Nastavíte-li jasná pravidla, může počítač fungovat jako domácí učitel

Někteří rodiče se na chytré telefony či tablety v rukou malých dětí dívají pohoršeně, jiní jsou naopak rádi, že mají něco, čím děti rychle a spolehlivě zabaví, nemají-li na ně dostatek času.

BLOK z melásky je z cukrové třtiny, recyklovatelný...prostě zelený

Jsem z cukrové třtiny, jsem recyklovatelný...jsem prostě zelený.
BLOK z melásky - z lásky k přírodě

Vytvořte si z obyčejných výrobků zajímavé originály

Správce webu | 02.02.2020

0 komentář

Vytvořte si z obyčejných výrobků zajímavé originály

Chystáte se na narozeninovou či jinou party a máte doma bílé plátěné tričko, které byste chtěli ozvláštnit? Není nic jednoduššího, než si pořídit barvy a fixy na textil, namalovat si na tričko svou kresbu a oslnit ostatní. Barvy i fixy můžete použít nejen na trička, ale i na tašky, boty či jiné šité výrobky. Vytvořte si z obyčejných výrobků zajímavé originály.

Vtipná dětská knížka - Nártoun Olin vypráví...

Správce webu | 10.01.2020

0 komentář

Vtipná dětská knížka - Nártoun Olin vypráví...

Redaktor Pralesních novin Nártoun Olin vás zavede svým roztomile upřímným vyprávěním s tajemnou zápletkou do zvířecí říše, kde se setkáte se spoustou rošťáků, kteří nemají nouzi o dobrodružné zážitky, ale ani o všelijaké průšvihy.

Kašpárek vypráví pohádky – Zlatovláska, Popelka, O šípkové Růžence

Děti pohádky milují. Ve světě fantazie se cítí jako doma, protože jim dává prostor pro sny a představivost. Každá pohádka má v sobě ukrytý význam. Děti se přirozeně dozvídají, že ve světě jsou neustále pospolu dobré a zlé síly, láska a nenávist, pravda a lež. A zlo je nakonec vždy po zásluze potrestáno. Některé pohádky chtějí slyšet opakovaně snad každý den.
Nyní si pohádky mohou poslechnout s veselým Kašpárkem.

Medvídek Vojtík po stisknutí symbolů vypráví české pohádky

Plyšáci nás často provázejí nejen celým dětstvím, ale zůstávají s námi i v dospělosti. Bývají ideálním dárkem, kterým se skoro vždy zavděčíte - a takovým skvělým dárkem se může stát i plyšový Medvídek Vojtík.

Po stisknutí symbolu vypráví Medvídek Tedík 14 dětských říkanek

Snad všechny děti milují plyšové hračky a často si k nim vytvářejí citový vztah. Jistě všichni známe dětskou postýlku v obležení plyšových kamarádů, že se tam vaše dítko sotva mezi ně vejde, ale bez nich prostě neusne.

Lehoučká modelína PlayFoam je tvořená minikuličkami z pěnového materiálu

Jako rodič se můžete pokusit vést a formovat vašeho potomka již od útlého věku a významně tak přispět k pěstování tvořivého ducha. Tvořiví lidé to mívají v životě jednodušší. I když na to neexistuje univerzální recept, pár praktických tipů přece jen ano.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑