Plastové hračky

Dítě se prostřednictvím hry vyvíjí, roste a rozvíjí svou osobnost

Hra je pro dítě důležitá, protože mu pomáhá prozkoumávat věci a vztahy kolem sebe, čímž poznává svět. Dítě se prostřednictvím hry vyvíjí, roste a rozvíjí svou osobnost a tím se připravuje pro učební, pracovní a jiné činnosti budoucího života. Plynulým způsobem ho tedy připravuje pro školní docházku.

Maxi traktor je skvělou hračkou pro malé kluky, kterým se líbí velká auta

Kvalitně zpracovaný traktor je skvělou hračkou pro malé kluky, kterým se líbí velká auta. Je dostupný i v kompletu s předním nakladačem a zadní bagrovací lžící v zelenožlutém nebo červenobílém provedení.

Kostky puzzle WADER pro skvělé cvičení manuálních dovedností

Série určená nejmladším dětem, se kterou zažijí spoustu zábavy. Vzhledem ke svému rozměru jsou jednotlivé kostičky ideální do dětské ručičky, jednoduše se spojují, a děti si tak mohou snadno poskládat krásné výtvory.

V žádném dětském pokojíčku by určitě neměla chybět STAVEBNICE

Kategorii STAVEBNICE není nutné dlouze představovat. Každý z nás si zajisté s nějakou stavebnicí již hrál. Proto víme, jak jsou důležité pro vývoj dítěte. Napomáhají rozvíjet nejen motoriku dětí, ale také jejich tvůrčí myšlení a činnost. Proto by v žádném dětském pokojíčku stavebnice neměla chybět.

Hurá na zahradu s hračkami značky VERVE od firmy SMĚR

Správce webu | 09.06.2015

0 komentář

Hurá na zahradu s hračkami značky VERVE od firmy SMĚR

Hraje si vaše dítko rádo na čerstvém vzduchu? Pořiďte mu tedy hračky na zahradu značky VERVE od firmy SMĚR, se kterými si užije spoustu legrace.

Vypravte se na dětské pískoviště s hračkami od české firmy Lena

Jaro je v plném proudu, venku vládne příjemné slunečné počasí. Je tedy ideální období, kdy se s dětmi vypravit na dětské pískoviště.

S řiditelným bobem STRATOS se děti na sněhu vydovádí

Správce webu | 26.01.2015

0 komentář

S řiditelným bobem STRATOS se děti na sněhu vydovádí

Jednou ze zimních, zdraví prospěšných aktivit je sáňkování. Aby mohly děti dovádět na zasněžených kopcích až nasněží, pořiďte jim řiditelný bob STRATOS.

Monti System Tatry se koncem roku 2014 rozrostly o 2 nové modely

Monti System Tatry se koncem roku 2014 rozrostly o 2 nové modely.
Oba jsou vyrobeny v měřítku 1 : 48 jako všechny námi vyráběné Tatry. Obtížností složení patří do kategorie STANDARD – střední obtížnost.
Novinky jsou určeny pro děti od 6 let.

Míček se kutálí na různé strany, odrazí se od překážky a hraje melodie

Díky unikátní technologii se zabudovaným pohybovým čidlem je míček, i bez přičinění dítěte, téměř neustále v pohybu. Před dítětem se sám kutálí na různé strany, odrazí se i od překážky, k tomu hraje známé melodie anebo zazpívá dvě písničky.

Na písek s českou firmou LENA

Správce webu | 25.04.2013

0 komentář

Na písek s českou firmou LENA

Kdo by neznal hraní si na písku, stavění bábovek a hradů! Aby na pískovišti byla ta správná zábava, nesmí tam chybět hračky na písek. Proto vezměte kyblíky, lopatky, bábovičky či auta české výroby a jde se ven.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑