Plastové hračky

Stavebnice SEVA RESCUE 2 staň se policistou!

Správce webu | 02.05.2017

0 komentář

Stavebnice SEVA RESCUE 2 staň se policistou!

Po úspěšné hasičské SEVĚ Rescue 1 se tentokrát můžete stát policistou. Novinka SEVA Rescue 2 je laděna do policejních barev. Navíc je v balení i panáček Seváček, kterého můžete „obléct“ do policejní vesty.

Mechanicky funkční autojeřáb se 6 koly a licencí Mercedes od Leny

Mechanicky funkční autojeřáb se 6 koly a licencí Mercedes od Leny je vyroben z kvalitního plastu, což zaručuje jeho vysokou odolnost.

Auta Super Truck by neměly chybět ve vozovém parku stavebníka

Žádný malý rošťák se venku neobejde bez aut na písek. S auty Super Truck si děti užijí spoustu legrace a neměly by chybět ve vozovém parku žádného stavebníka.

Seva - stavebnice pro holky i kluky, se kterou se zabaví na dlouhé hodiny

SEVA v klasických modrobílých barvách s červenými a žlutými výplněmi je na trhu přes 35 let. Za tu dobu samozřejmě SEVA prošla vývojem v podobě nových barev, dílků a funkcí. Dnes se SEVA vyrábí v dívčích fialových a růžových barvách, v armádní zelené a hnědé nebo v pestré zelené barvě.

Lena vám představuje nový kvalitně zpracovaný Mercedes sklápěč

Lena vám představuje nové kvalitně zpracované plastové auto s rozšířenou korbou na vložení velkého a těžkého nákladu o nosnosti 50 kg.

Stavebnice Blok je určena pro nejmenší a děti předškolního věku

Stavebnice Blok je určena pro nejmenší a děti předškolního věku. Pomáhá jim rozvíjet fantazii a jemnou motoriku. Stavebnice nabízí obrovské možnosti a díky variabilitě z ní sestavíte téměř cokoliv. Dílky stavebnice jsou dostatečně velké, takže si s ní mohou bezpečně hrát již děti od 1 roku.

Úžasný kamarád, který umí počítat míčky, když mu je vhazujete do pusy

Úžasný kamarád, který si s dětmi bude povídat. Umí počítat míčky, když mu je děti vhazují do pusy. Vaše ratolesti naučí poznávat hudební nástroje a zábavnou formou počítat do tří.

Hračky firmy Chemoplast jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu

Hračky pro nejmenší jsou nejsložitější skupinou hraček, která musí splňovat nejpřísnější bezpečnostní kritéria a současně zaujmout a bavit. Proto bychom výběru hraček měli věnovat dostatek času a pozornosti.

Stavebnici SEVA Rescue 1 nepřehlédnete!

Správce webu | 09.09.2016

0 komentář

Stavebnici SEVA Rescue 1 nepřehlédnete!

Legendární česká stavebnice SEVA se rozšířila o sérii SEVA RESCUE. Tato řada se vyznačuje reflexními barvami, které mají složky záchranných sborů, aby byly co nejlépe vidět.

Plně funkční barevný bagr a nakladač od firmy Lena

Správce webu | 19.05.2016

0 komentář

Plně funkční barevný bagr a nakladač od firmy Lena

Český výrobce hraček LENA – hračky, s. r. o., přichází s novinkami, které se mohou pochlubit kvalitním zpracováním, vysokou odolností a nezávadností vůči okolí i dětem. Jedná se o plně funkční barevný bagr a nakladač.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑