Od 1 roku

S plavacím nákrčníkem Flipper si děti budou koupání užívat

Miluje vaše dítě vodu? Nebo se jí bojí? Koupání a plavání je pro děti v mnoha směrech prospěšné. A my máme tip, jak dětem pobyt ve vodě zpříjemnit a rodiče zbavit zbytečného strachu.

Auta na písek Tech Truck 2v1

Správce webu | 25.05.2017

0 komentář

Auta na písek Tech Truck 2v1

Nemůže se váš malý stavitel rozhodnout, zda si má na zahradu či pískoviště pořídit domíchávač, sklápěčku nebo třeba bagr?

Dřevěnou tahací hračku jsme měli snad všichni jako malí

Správce webu | 02.05.2017

0 komentář

Dřevěnou tahací hračku jsme měli snad všichni jako malí

Začalo vaše děťátko již s prvními krůčky? Každé dítko má z chůze obrovskou radost a pro ještě větší zábavu mu pořiďte dřevěnou tahací hračku, kterou jsme měli snad všichni, když jsme byli malí.

Silnice Kid Cars 3D můžete kombinovat s jinými produkty této série

Hračky Wader jsou vyrobeny z kvalitních, zdravotně nezávadných plastů, vyznačují se vysokou odolností proti poškození. Jsou kompatibilní s jinými produkty série Kid Cars v nekonečném počtu kombinací silnic. Trasy můžete tvořit a spojovat horizontálně i vertikálně.

Pokud děti vhodí tvarované dílky do správných okének, autíčko se radostí rozbliká

Chcete své malé ratolesti zabavit a zároveň je něčemu naučit? Mluvící autíčko je plné veselých melodií, zvukových efektů a písniček, které rozšíří slovní zásobu a jistě rozzáří všechny dětské oči.

Řada Moje první zvířátka učí děti poznávat tradiční česká zvířátka

Hračky z řady Moje první zvířátka naučí děti poznávat tradiční česká zvířátka a jejich mláďátka. Dřevěné hračky s veselými barevnými motivy jsou skvělou pomůckou pro učení i hru. Můžete stavět, skládat, hrát si a zároveň učit děti zábavnější formou.

Přemýšlíte, že si pořídíte domácího mazlíčka a nevíte jakého?

Než pořídíte do rodiny nového zvířecího kamaráda, proberte to se všemi členy domácnosti, dohodněte úkoly, kdo bude mít jakou starost o zvířátko, a prostudujte si všechny informace o péči, kterou dané zvířátko vyžaduje.

Mami, tati, kupte mi zvířátko, já se o něj budu starat, opravdu!

Mami, tati, kupte mi zvířátko, prosím. Já se o něj budu starat, opravdu! Také znáte, když vaše dítě naléhá, prosí, občas i brečí, že chce nějaké zvířátko? Navíc bude brzy konec školy a zvířátko by bylo pěkným dárkem za vysvědčení? Uvědomte si, i když slibuje hory doly, může zůstat velká část zodpovědnosti a péče na vás.

Máme pro vás 12 zlatých rad, jak vybírat bezpečné hračky pro děti

Znáte to: stačí projít kolem hračkářství a našim ratolestem se hned rozzáří oči vzrušením. Samozřejmě, hračky jsou velmi důležité pro rozvoj dítěte. Pro zodpovědného rodiče by ale přitom jejich bezpečnost měla být klíčová. Máme pro vás 12 zlatých rad, jak vybírat bezpečné hračky.

Hračky jsou pro dítě součástí dětství a jsou důležité pro správný rozvoj

Hračky jsou pro každé dítě nedílnou součástí dětství a jsou velmi důležité pro správný rozvoj, a to v každém vývojovém stupni. Podporují smysly, rozvíjejí fantazii, citový vývoj, jsou pro ně zdrojem zábavy i učení.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑