Zvukové hračky

Opravdu poznáte dva stejné zvuky? Pexeso pro uši pro nejmenší

Zapojte se s dětmi od 4 let do nevšední zábavy, při níž dospělí nemají navrch. Pexeso pro uši se zvukovými kostkami cvičí sluchovou paměť, která má příznivý vliv na vývoj výslovnosti a pomáhá opakovat a učit se barvy. Pro starší děti (7-9 let) je určena těžší varianta s barevnou hrací deskou a kostkou navíc. Opravdu poznáte dva stejné zvuky?

Sovička promítá noční oblohu, hraje ukolébavky a bílý šum

Když se miminko narodí, je pro něj tolik věcí zcela nových! V bříšku je neustále obklopeno zvuky, jako je proudění krve, tlukot srdce maminky, zvuky ze zažívacího traktu.

Po stisknutí tlačítka na bříšku začne panenka chodit a zpívat

Chodící a mluvící panenka Barunka má krásné dlouhé vlásky, které holčičky mohou česat a vyrábět nejrůznější veselé účesy.

Hračky na motivy pohádky ''Když draka bolí hlava''

Správce webu | 22.10.2018

0 komentář

Hračky na motivy pohádky ''Když draka bolí hlava''

„Díky Čmoudíkovi přechází v pohádce čeština plynule do slovenštiny a naopak. Čtenáři a diváci si tak mohou uvědomit historickou sounáležitost obou slovanských jazyků a zjistit, jak blízko a přitom daleko mají k sobě dva národy někdejšího Československa, jehož 100. výročí vzniku si připomínáme právě v letošním roce“, říká k nové pohádce Petr Šiška.

Tablet Moje první zvířátka seznamuje děti s tradičními českými zvířátky

Tablet Moje první zvířátka seznamuje děti se zvířátky, se kterými se mohou setkat na farmě a učí je, jaký zvuk vydává kačenka, jaký kravička, jaký slepička a ostatní tradiční česká zvířátka. Díky tabletu si děti zábavnou formou rozvíjí představivost, logické myšlení, motoriku a učí se rozeznávat barvy, zvuky a melodie.

 

Plyšová zvířátka se zvukem Moje první zvířátka

Správce webu | 11.04.2017

0 komentář

Plyšová zvířátka se zvukem Moje první zvířátka

Roztomilá zvířátka, která si vaše děti přímo zamilují, jsou vyrobena z měkkého, příjemného plyše. S koníkem, kočičkou nebo pejskem se děti budou rády tulit, mazlit, a to nejen v postýlce.

Děti mohou mít svého pejska, o kterého se musí starat

Správce webu | 20.02.2017

0 komentář

Děti mohou mít svého pejska, o kterého se musí starat

Děti mohou mít svého pejska, se kterým se mohou mazlit, musí se o něho starat, chodit na procházky a mít ho tak stále u sebe.

Lola je malá sestra Lucy, reagující na povely

Správce webu | 11.11.2016

0 komentář

Lola je malá sestra Lucy, reagující na povely

Interaktivní plyšový pejsek Lola chodí, štěká, hýbe hlavou a vrtí ocáskem jako skutečný pejsek. Po vyslovení jejího jména poslouchá svého pána na slovo.

Pejsek Lucy je nejposlušnějším domácím mazlíčkem a nejlepším kamarádem

Roztomilé plyšové štěňátko Lucy se stane nejlepším kamarádem, o kterého budou děti rády pečovat. Štěňátko naučí děti, jak se o někoho starat, jak k němu pěstovat vztah, a připraví je na budoucí radosti se skutečnými zvířátky.

Medvídek Usínáček hraje ukolébavky a pomůže děťátku usnout

Medvídek Usínáček pomůže děťátku relaxovat i usnout. Tento jemný a roztomilý medvídek hraje uklidňující melodie od nejuznávanějších světových klasiků, jako jsou Beethoven, Čajkovskij, Mozart, Bach, Brahms, Liszt a mnoho dalších. Kratičké ukolébavky pro ty nejmenší nazpívala Petra Černocká.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑