Tvoříme a bavíme se

Andělská pohádka

Ivana Peroutková | 22.12.2019

0 komentář

Andělská pohádka

Blížily se Vánoce a děti už psaly Ježíškovi, co by si přály pod stromeček. Myslely si, že Ježíšek každý dopis sebere, přečte, nu - a pak usoudí, kolik dárečků přinese. Ale jak by mohl všechno stihnout sám? I Ježíškovi někdo musel pomáhat. A kdo by to byl jiný než andělé.

Zazpívejte si vánoční koledy u rozsvíceného stromečku

Správce webu | 21.12.2019

0 komentář

Zazpívejte si vánoční koledy u rozsvíceného stromečku

V Čechách je za první koledu považován Vele, vele, stojí dubec uprostřed dvora. Přibližně ve stejné době vznikla píseň Narodil se Kristus Pán

České tradice mají ze všeho jen to nejlepší, jaké znáte vánoční zvyky?

České Vánoce jsou bohaté na různé tradice a zvyky, které nám závidí celý svět, a na zahraničních portálech o nich naleznete pouze zmínky obdivu. Tradiční české Vánoce jsou dokonce motivem pro zahraniční turisty, aby v době svátků navštívili naši republiku. Na rozdíl od jiných zemí u nás Vánoce i přes veškerou snahu, stále ještě nejsou ryze komerční, ale ani čistě křesťanské. České tradice mají ze všeho jen to nejlepší. Jaké znáte vánoční zvyky a které dodržujete?

Balíme vánoční dárky

Správce webu | 08.12.2019

0 komentář

Balíme vánoční dárky

Chcete, aby vánoční dárek zaujal nejen svým obsahem, ale také obalem? Stačí pár jednoduchých triků, některé z nich zvládnou i děti - a vaše dárky budou ozdobou každého stromečku.

Předvánoční tvoření - vytvořte si s námi vánoční dekorace

Vánoce klepou na dveře. Udělejte si chvíli čas na své děti a připravte s nimi originální ručně vyrobené vánoční ozdoby a dekorace, kterými si můžete ozdobit nejen stromeček.

Nejvyšší čas napsat dopis Ježíškovi

Správce webu | 17.11.2019

0 komentář

Nejvyšší čas napsat dopis Ježíškovi

Už jste s dětmi přemýšleli nad dárky pod stromeček? Mají už seznam, nebo jsou jejich přání zatím nevyřčená? Štědrý den se nezadržitelně blíží, a tak je nejvyšší čas napsat si o dárečky. Vyrobte s dětmi dopis Ježíškovi společně.

Hry na doma

Správce webu | 13.09.2019

0 komentář

Hry na doma

Trávíte den doma s dětmi? Zahrajte si společně hry z této stránky a žádné ošklivé počasí vám náladu nepokazí. Tipy na hry se vám budou hodit i v situacích, kdy budete potřebovat děti rychle zabavit.

Hry našeho dětství

Správce webu | 12.07.2019

0 komentář

Hry našeho dětství

Pamatujete si hry, které jste hráli jako děti venku? Pojďte si s námi některé připomenout a třeba je naučit vaše ratolesti. Některé z nich jim možná přijdou hodně zvláštní, např. Krvavé koleno, ale všechny byly hodně populární a vzpomíná se na ně dodnes.

Vytvoř si pomocí razítek své vlastní příběhy, pozvánky, rámečky...

Vytvoř si pomocí razítek své vlastní příběhy, pozvánky na oslavy, vyzdobit si můžeš deníček, rámečky na fotky a mnoho dalšího. Razítka lze snadno použít také k tisknutí na textil, hedvábí, keramiku, dřevo či scrapbooking.

Stavění puzzle se může účastnit celá rodina

Správce webu | 15.01.2019

0 komentář

Stavění puzzle se může účastnit celá rodina

Skládání puzzle se dá označit jako tvůrčí činnost, která rozvíjí logické myšlení. Z jednotlivých dílků, které do sebe musí přesně zapadat, složíte požadovaný tvar či obrazec.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑