Tipy na hračky

Modelína PlayFoam nevysychá, je stále tvárná, nezašpiní nábytek

Unikátní nešpinivá modelína PlayFoam nevysychá, je stále tvárná, nezašpiní nábytek a nezašlape se do koberce.

Modelovací hmoty rozvíjejí dětskou motoriku a podporují fantazii

Modelovací hmoty rozvíjejí dětskou motoriku a podporují fantazii. Doby, kdy byla jedinou výtvarnou pomůckou pro kreativní tvoření klasická plastelína v základních barvách, jsou už dávno pryč.

Plně mechanicky funkční autojeřáb s roztažitelným ramenem

Plně mechanicky funkční Autojeřáb se 6 koly, o velikosti 70 cm. S plně roztaženým ramenem dosahuje jeřáb velikosti až 115 cm.

Maxi traktor je skvělou hračkou pro malé kluky, kterým se líbí velká auta

Kvalitně zpracovaný traktor je skvělou hračkou pro malé kluky, kterým se líbí velká auta. Je dostupný i v kompletu s předním nakladačem a zadní bagrovací lžící v zelenožlutém nebo červenobílém provedení.

V žádném dětském pokojíčku by určitě neměla chybět STAVEBNICE

Kategorii STAVEBNICE není nutné dlouze představovat. Každý z nás si zajisté s nějakou stavebnicí již hrál. Proto víme, jak jsou důležité pro vývoj dítěte. Napomáhají rozvíjet nejen motoriku dětí, ale také jejich tvůrčí myšlení a činnost. Proto by v žádném dětském pokojíčku stavebnice neměla chybět.

Dřevěný program řady Moje první zvířátka je skvělou volbou na dárek

Tradiční dřevěné hračky patří neodmyslitelně k dětství, doprovázejí děti na celém světě už mnohé generace. Dřevo je velmi příjemné na dotek, krásně voní a díky své odolnosti se hračky ze dřeva mohou dědit i z generace na generaci.

Poctivé, české a léty prověřené hračky od české firmy Vista

Poctivé, české a léty prověřené hračky z kvalitních a nezávadných materiálů od firmy Vista mají své právoplatné umístění v oblíbenosti u dětí i dnes, v době počítačových her a internetu.

SEVA City 2 - díky barevným LED modulům se stavebnice rozsvítí

Stavebnice SEVA je oblíbená nejen v dětských pokojích, ale i v mateřských školách. Tato univerzální stavebnice umožňuje dětem rozvíjet jejich představivost a šikovnost. Je z ní možné sestavit téměř cokoliv.

Blok Twister 1 s ozubenými otočnými koly...

Správce webu | 18.08.2015

0 komentář

Blok Twister 1 s ozubenými otočnými koly...

Stavebnice BLOK Twister 1 je určen pro děti od 3 let a obsahuje 155 dílků. Otočná ozubená kola dávají stavebnici BLOK další rozměr a podpoří fantazii a jemnou motoriku dětí ještě více než doposud. Kromě toho si statickou stavebnici mohou děti rozpohybovat. Blok Twister je plně kompatibilní s ostatními stavebnicemi BLOK.

Stavebnice Seva City obsahuje zvukový modul, auto tak bude troubit

Správce webu | 14.08.2015

0 komentář

Stavebnice Seva City obsahuje zvukový modul, auto tak bude troubit

Stavebnice obsahuje 490 dílků, včetně zvukového modulu, díky kterému bude auto troubit nebo vrčet jako skutečné. Stavět můžete podle plánku, nebo si vymyslet vlastní sestavy a nemusí to být jen auta. Je to jen na dětské fantazii a kreativitě, kterou stavebnice SEVA podporují. Stavebnice je určená pro děti od 6 let a ty si s ní zaručeně vyhrají.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑