Stavebnice

Seva - stavebnice pro holky i kluky, se kterou se zabaví na dlouhé hodiny

SEVA v klasických modrobílých barvách s červenými a žlutými výplněmi je na trhu přes 35 let. Za tu dobu samozřejmě SEVA prošla vývojem v podobě nových barev, dílků a funkcí. Dnes se SEVA vyrábí v dívčích fialových a růžových barvách, v armádní zelené a hnědé nebo v pestré zelené barvě.

Zahrajte si na hasiče nebo si postavte cukrárnu ze stavebnice CHEVA

CHEVA je variabilní polytechnická stavebnice, která povzbuzuje dětskou zručnost a kreativitu. Je složená z řady stavebních dílů a doplňků. Na trhu je k dostání více jak 40 druhů, všechny stavebnice jsou ověřené Institutem pro testování a certifikace ve Zlíně.

Stavebnice Blok je určena pro nejmenší a děti předškolního věku

Stavebnice Blok je určena pro nejmenší a děti předškolního věku. Pomáhá jim rozvíjet fantazii a jemnou motoriku. Stavebnice nabízí obrovské možnosti a díky variabilitě z ní sestavíte téměř cokoliv. Dílky stavebnice jsou dostatečně velké, takže si s ní mohou bezpečně hrát již děti od 1 roku.

Stavebnici SEVA Rescue 1 nepřehlédnete!

Správce webu | 09.09.2016

0 komentář

Stavebnici SEVA Rescue 1 nepřehlédnete!

Legendární česká stavebnice SEVA se rozšířila o sérii SEVA RESCUE. Tato řada se vyznačuje reflexními barvami, které mají složky záchranných sborů, aby byly co nejlépe vidět.

Stavebnice Lori ideálním způsobem spojuje hru s kreativním přemýšlením

Stavebnice Lori ideálním způsobem spojuje hru s kreativním přemýšlením a poskytuje maximální prostor pro dětskou fantazii.

Kostky puzzle WADER pro skvělé cvičení manuálních dovedností

Série určená nejmladším dětem, se kterou zažijí spoustu zábavy. Vzhledem ke svému rozměru jsou jednotlivé kostičky ideální do dětské ručičky, jednoduše se spojují, a děti si tak mohou snadno poskládat krásné výtvory.

V žádném dětském pokojíčku by určitě neměla chybět STAVEBNICE

Kategorii STAVEBNICE není nutné dlouze představovat. Každý z nás si zajisté s nějakou stavebnicí již hrál. Proto víme, jak jsou důležité pro vývoj dítěte. Napomáhají rozvíjet nejen motoriku dětí, ale také jejich tvůrčí myšlení a činnost. Proto by v žádném dětském pokojíčku stavebnice neměla chybět.

SEVA City 2 - díky barevným LED modulům se stavebnice rozsvítí

Stavebnice SEVA je oblíbená nejen v dětských pokojích, ale i v mateřských školách. Tato univerzální stavebnice umožňuje dětem rozvíjet jejich představivost a šikovnost. Je z ní možné sestavit téměř cokoliv.

Blok Twister 1 s ozubenými otočnými koly...

Správce webu | 18.08.2015

0 komentář

Blok Twister 1 s ozubenými otočnými koly...

Stavebnice BLOK Twister 1 je určen pro děti od 3 let a obsahuje 155 dílků. Otočná ozubená kola dávají stavebnici BLOK další rozměr a podpoří fantazii a jemnou motoriku dětí ještě více než doposud. Kromě toho si statickou stavebnici mohou děti rozpohybovat. Blok Twister je plně kompatibilní s ostatními stavebnicemi BLOK.

Stavebnice Seva City obsahuje zvukový modul, auto tak bude troubit

Správce webu | 14.08.2015

0 komentář

Stavebnice Seva City obsahuje zvukový modul, auto tak bude troubit

Stavebnice obsahuje 490 dílků, včetně zvukového modulu, díky kterému bude auto troubit nebo vrčet jako skutečné. Stavět můžete podle plánku, nebo si vymyslet vlastní sestavy a nemusí to být jen auta. Je to jen na dětské fantazii a kreativitě, kterou stavebnice SEVA podporují. Stavebnice je určená pro děti od 6 let a ty si s ní zaručeně vyhrají.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑