Od 3 let

Plyšové hračky nám často zůstávají z dětství až do dospělosti

Plyšové hračky nás často provázejí nejen celým dětstvím, ale zůstávají s námi i v dospělosti. Snad každé dítě má oblíbeného plyšáka a některé nejen jednoho, bez kterého neusne. Děti si k nim často vytvářejí citový vztah.

S pastelkami a vodolepkami MPZ bude koupání zábava

Správce webu | 26.10.2017

0 komentář

S pastelkami a vodolepkami MPZ bude koupání zábava

Snad všechny děti milují koupání nebo sprchování. Dobu, kterou tráví ve vaně, jim můžete ještě více zpříjemnit s hračkami do vody.

Úžasné miminko, které toho spoustu napovídá, opakuje i...

Správce webu | 14.09.2017

0 komentář

Úžasné miminko, které toho spoustu napovídá, opakuje i...

Úžasné miminko, které toho nejenom spoustu napovídá, ale i opakuje a pamatuje si, co dítě říká.
S důvtipem navržená hračka od Vtech, Little Love – Mluvící miminko, se jistě stane oblíbenou hračkou vašeho dítěte. Miminko vybízí vaše dítě k hlasitému a zřetelnému vyslovování, rozvíjí jeho slovní zásobu, ale zároveň se také učí nová slova od dítěte. Čím více bude dítě na miminko mluvit, tím více se toho miminko naučí. Miminko umí v základním nastavení na 80 různých rozkošných frází a 70 slov. Ale kombinací reálných situací zvládne téměř 400 různých slov a větných spojení!

 

Blok Twister 2 obsahuje ozubená otočná kola a květinové motivy

Roztočte to se stavebnicí BLOK Twister 2. Obsahuje ozubená otočná kola a květinové motivy.

Tablet Moje první zvířátka seznamuje děti s tradičními českými zvířátky

Tablet Moje první zvířátka seznamuje děti se zvířátky, se kterými se mohou setkat na farmě a učí je, jaký zvuk vydává kačenka, jaký kravička, jaký slepička a ostatní tradiční česká zvířátka. Díky tabletu si děti zábavnou formou rozvíjí představivost, logické myšlení, motoriku a učí se rozeznávat barvy, zvuky a melodie.

 

Mechanicky funkční autojeřáb se 6 koly a licencí Mercedes od Leny

Mechanicky funkční autojeřáb se 6 koly a licencí Mercedes od Leny je vyroben z kvalitního plastu, což zaručuje jeho vysokou odolnost.

Zpestřete si odpoledne s barevným pískem

Správce webu | 19.04.2017

0 komentář

Zpestřete si odpoledne s barevným pískem

Kreativní a zábavná aktivita pro všechny věkové kategorie. Ať obrázek dělá dítě, nebo dospělý, vždy se povede. Zpestřete si pochmurná odpoledne, jako je to dnešní. Pískování/malování barevným pískem je kreativní a zábavná aktivita pro všechny věkové kategorie. Ať obrázek dělá dítě, nebo dospělý, vždy se povede.

Tatra 148 - hračka, po které ve své době toužili snad všichni kluci

Sklápěčka, po které ve své době toužili snad všichni kluci, se věrně podobá skutečné Tatře 148. Plastová tatrovka uveze na korbě až sto kilogramů, takže se malý stavitel nemusí bát naložit opravdu plný náklad a po "náročné šichtě" na pískovišti se pak může cestou domů svézt i sám.

Děti mohou mít svého pejska, o kterého se musí starat

Správce webu | 20.02.2017

0 komentář

Děti mohou mít svého pejska, o kterého se musí starat

Děti mohou mít svého pejska, se kterým se mohou mazlit, musí se o něho starat, chodit na procházky a mít ho tak stále u sebe.

Jak naučit dítě prohrávat

Správce webu | 26.11.2016

0 komentář

Jak naučit dítě prohrávat

Každý rodič si jistě vzpomene na některou z rodinných scének, kdy hrajete karty nebo Člověče, nezlob se, vaše dítko nevyhrává, svoji prohru nepřijme, zlostně rozmetá figurky, nebo praští kartami o zem a dá se do usedavého pláče. Prohra netěší nikoho a malé děti ji často nezvládají.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑